Såhär jobbar vi

Vi kommer hem till dig och vi har med oss prover på allt du är intresserad av.
Golv, tapeter, färg, ny bänkskiva, nya garderober?
Berätta vad du vill ha hjälp med så tar vi med oss allt som behövs och guidar dig rätt.

Vi skriver tydliga avtal på vad vi pratat om så att både du och vi vet vad som förväntas och beställs, och när det ska genomföras.

Nytt golv, ny matta eller mörkläggningsgardiner? Oavsett hur tungt eller lätt så levererar vi det du beställt direkt hem till dig. Bor du fyra trappor upp? Inga problem, vi bär upp det åt dig!

Tiden från leverans till montering/utförande är bara någon eller max några dagar så behöver du hjälp med flytt av möbler inför din renovering, säg till våra starka killar som levererar, de hjälper dig gärna!

Vi kommer när vi sagt att vi ska komma.
Du får ett ungefärligt datum för när vi kan komma och montera redan när vi skriver avtalet. Snickaren/målaren kommer dessutom höra av sig någon dag innan så att du är förberedd.

När våra duktiga hantverkare är färdiga är din bostad återställd och städad, vi tar med oss allt skräp och ser till att allt slängs på rätt ställe.

Inom en vecka efter avslutat arbete kommer din kontaktperson som du skrev avtal med tillbaka till dig för att säkerställa att du är nöjd med utförandet av arbetet. 

Vi älskar att hjälpa människor med små och stora projekt, en majoritet av våra möten leder till långvariga relationer, byggda på omtanke och tillit. 

Det är så det ska kännas när man bjuder in någon i sitt hem.

coffee, cup, caffeine-4618705.jpg